• Trendy Stainless Steel sieraden en accessoires
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €35,00,-

Algemene voorwaarden

 

Wanneer je een bestelling plaatst op de webshop ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Informatie over de onderneming:

Time to Shine NL
E-mail: Timetoshinejnl@gmail.com
Kvk-nummer: 81603754
Btw-nummer: NL003581608B59

 

Verzenden Nederland & België:

Binnen Nederland verzenden wij via DHL. Hiervoor word een verzendlabel aangemaakt met Track en Trace code. De kosten hiervoor zijn €3,95 . 

Verzending naar België gaat via DPD. Hiervoor word een verzendlabel aangemaakt met Track en Trace code. De kosten hiervoor zijn €7,00.

Wij streven er naar om de verzending binnen 1 - 3 werkdagen op te sturen. Wanneer de bestelling is verzonden is het afhankelijk van de bestemming hoe snel je het in huis hebt. 

Time to Shine NL is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen, vertraging van DHL en DPD of wanneer deze diensten levert.

Retourneren:

Als je helaas niet tevreden bent met je items is het mogelijk om deze binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Neem hiervoor altijd eerst contact op met ons via de mail (Timetoshinejnl@gmail.com). 

LET OP : dit geldt helaas niet voor oorbellen in verband met hygiëne. Daarnaast kunnen wij retouren alleen accepteren wanneer de items onbeschadigd, ongedragen en schoon zijn. Het product moet ook in de originele verpakking zitten en compleet zijn. De retourkosten worden door de klant zelf betaald. 

De retourzending is geheel op eigen risico. Time to Shine NL is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retour artikelen. 

 

Betaalmethode:

Als je een bestelling plaatst gaat je akkoord met de betaalplicht. De betaalmethode gaat via Mollie. Je kan betalen met IDEAL/Bancontact en Klarna. Als je de bestelling hebt betaald krijg je een bevestiging via de mail.