• Trendy Stainless Steel sieraden en accessoires
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €35,00,-

Informatie over de edelstenen. 

 

Amethist : Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

 

Aventurijn :  Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken doordat het je meer besluitvaardig maakt en helpt door te zetten.

 

Jade : Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.  Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. 

 

Labradoriet : Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

 

Rozenkwarts : Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

 

Wil jij nog meer informatie over de edelstenen? Neem een kijkje op een van de websites die helemaal in het teken staan van edelstenen.